MOOIE VOORBEELDEN

We waren al een lange tijd op zoek naar een mooie boxspring, modern en ook stijlvol vormgegeven. We vonden het geweldig dat we niet zelf al het voorwerk hoefden te doen. Karine wist direct bij welk merk we zouden kunnen slagen. Met slechts één bezoek aan de fabrieksshowroom is onze slaapkamer nu geheel naar wens ingericht.

De heer en mevrouw Kremer, 's-Hertogenbosch

Ik heb een adviesafspraak gemaakt omdat ik een nieuwe matras nodig dacht te hebben. Toen Karine kwam kijken naar ons huidige bed bleek de matras nog wél goed te zijn. De klachten die ik had bleken niet aan het matras te liggen maar mijn hoofdkussen was gewoon te dik. Ik heb een nieuw kussen gekocht bij Karine en slaap nu weer goed.

Mevrouw Otten, Zaltbommel

We hebben bij Karine van Helvoort een nieuwe boxspring gekocht. Bij aflevering bleek dat er iets mis was met de ritssluiting van één van de matrassen. Ze heeft meteen de fabrikant gebeld. We mochten de matras gebruiken zodat we toch alvast goed konden slapen en een week later was er alweer een nieuwe. Dat noem ik nog eens snelle service.

Mevrouw Linders, Nijmegen

We waren al klant bij Karine toen ze haar beddenspeciaalzaak in Rosmalen nog runde. Nu moesten mijn ouders een compleet nieuwe slaapkamer hebben omdat ze naar een seniorenwoning gaan. Mijn moeder is slecht ter been en wilde niet graag verschillende winkels af moeten gaan. Ik heb Karine gebeld voor een advies aan huis en mijn ouders hebben samen hun wensen duidelijk kunnen aangegeven. We hebben ons laten adviseren door Karine en terwijl mijn ouders de deur niet zijn uitgeweest voor het nieuwe bed hebben ze nog nooit zo lekker geslapen.

Mevrouw Spierings, Rosmalen