persoonlijk slaapadvies

EINDELIJK WEER LEKKER SLAPEN EN UITGERUST OPSTAAN?

Slaap je al een tijd niet meer goed? Word je wakker met een tintelende arm of pijn in je onderrug. Op zoek naar een houding waarin je wél kunt liggen. Draaien en woelen. Bloedheet krijg je het, je begint te piekeren en vraagt je nu al af hoe je jezelf door de volgende dag heen zal slepen. Als het dan eindelijk ochtend is weet je niet hoe je je stramme lijf weer in beweging moet krijgen. Je zou er alles voor over hebben om weer vol energie aan de dag te beginnen. “Was er maar iemand die jou kan helpen om je nachtrust te verbeteren.”

“Ik kan jou helpen bij het vinden van het bed dat écht bij je past”

PERSOONLIJK SLAAPADVIES AAN HUIS


Wist je dat een versleten matras, of een bed dat niet (meer) past bij jouw slaapwensen je behoorlijk uit je slaap kan houden? Hoe weet je of jouw bed aan vervanging toe is en welk matras het meest geschikt is? Je hebt helemaal geen zin om alle meubelboulevards af te struinen. Met al die aanbiedingen van boxsprings, lattenbodems en matrassen zie je door de bomen het bos niet meer. Zal ik je helpen bij het vinden van het bed dat precies bij je past?

IK ZORG VOOR HET BED DAT ECHT BIJ JE PAST
 

Ik kom bij je thuis en kijk naar het bed waar je nu in slaapt. Neem in je eigen omgeving alle tijd om jouw slaapwensen in kaart te brengen. We bespreken je slaapritme, warmtebehoefte eventuele problemen. Ik geef je persoonlijke tips om beter te slapen, maar we kijken ook naar wat je mooi vindt. Zo verbeter je je slaappatroon én vinden we samen het beste bed in de juiste prijsklasse, door mij zelf besteld, geleverd en geplaatst. Kan ik meteen zien of alles naar wens is.


“Maar moet ik dan klachten hebben om door jou geholpen te mogen worden?”

Nee hoor, maar het is wel van belang dat je lekker slapen en uitgerust opstaan belangrijk vindt. Als je nu investeert in een goed bed voorkom je juist problemen in de toekomst. Ervaar het gemak van Persoonlijk Slaapadvies. Heb je een drukke baan, ben je slecht ter been of heb je helemaal geen zin om zelf te gaan orienteren? Je hoeft niet steeds winkel in, winkel uit ongemakkelijk in de showroom alle matrassen uit te proberen. Ik ben op de hoogte van alle mogelijkheden in matrassen, boxsprings, bedbodems, (senioren)ledikanten, dekbedden en hoofdkussens. Ik help je graag op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.


“Kan ik ook proefliggen? Wat nu als het niet bevalt?”

Een nieuw matras, daar moet je vaak heel erg aan wennen. Ik ken de eigenschappen van alle materialen. Als ik bij je thuis ben dan kom ik er al snel achter welke mogelijkheden voor jou geschikt zijn. Meestal zijn mijn klanten met hun aankoop heel tevreden. Mocht dit niet het geval zijn? Helemaal geen probleem. Dan gaan we gewoon weer samen op zoek. Samen komen we tot een passende oplossing. En indien gewenst kunnen we naar de toonzaal van de betreffende fabrikant om te zien hoe jouw nieuwe bed er uit komt te zien.


“Als we bij jou een Persoonlijk Slaapadvies aanvragen, moeten we dan bij je kopen?”

Nee hoor, het is een vrijblijvend advies, als je toch even bedenktijd nodig hebt of liever zelf op onderzoek uitgaat ben je daar volledig vrij in.

OOK VOOR JOU KAN PERSOONLIJK SLAAPADVIES EEN OPLOSSING ZIJN!
  • • “Ik ben nu eenmaal een slechte slaper, heb gewoon een slechte rug.”


  • • “Na een dag allerlei winkels bezoeken weet ik helemaal niet meer wat ik moet kiezen.”


   • • “Slaapmedicatie, melatonine en andere middeltjes heb ik allemaal al geprobeerd.”


   • • “Ik heb al allerlei hoofdkussens aangeschaft, maar tot nu toe zonder succes. ”


   • • “In zo’n showroom ga ik niet liggen zoals thuis. Bovendien ligt dan alles prima!”

  • • “Het zal wel aan de overgang liggen dat ik het zo heet heb.”


  • “Uitslapen lukt me niet meer. “Als ik gebroken uit bed kom doe ik eerst wat oefeningen om weer in beweging te kunnen komen.”

Je wilt heel graag dat ik met je meedenk en meekijk om het bed te vinden dat precies bij je past.
Zodat jij vol energie aan de dag begint.


WAT KRIJG IK PRECIES?

Je vult je e-mailadres en je telefoonnummer in zodat ik contact met je op kan nemen. Eerst bespreken we telefonisch al jouw vragen en samen bekijken we hoe ik je het best kan helpen.

Vervolgens kunnen we een afspraak maken voor een vrijblijvend Persoonlijk Slaapadvies bij jou thuis. Ik zorg ervoor dat je weer uitgerust wakker wordt in jouw nieuwe droombed.

WAT EEN PERSOONLIJK SLAAPADVIES VOOR JE KAN DOEN

OVER MIJ

Ik ben Karine van Helvoort. Slapen is mijn grote passie. We doen het allemaal en toch is het iets ongrijpbaars, het fascineert me. Wat gebeurt er allemaal in ons lichaam terwijl wij in dromenland zijn?

Sinds ik ruim 25 jaar geleden, mijn eerste stappen in een beddenwinkel zette was ik verkocht. Dit wordt mijn droombaan. Eerst werkte ik in loondienst bij diverse beddenspeciaalzaken. Later begon ik mijn eigen beddenwinkel. Sinds 2009 werk ik op een héél andere manier. Persoonlijk Slaapadvies! ‘Mijn manier’, die precies bij mij past. Zonder (web)winkel, op afspraak bij mijn klanten thuis. Ik wilde meer dan alleen een bed verkopen. Ik wil de link leggen tussen het bed én het fenomeen slaap. Ik wil mensen in heel Nederland helpen om weer uitgerust op te staan.

Ieder mens is anders en dat vergt een persoonlijke aanpak. Het geeft me de vrijheid en de mogelijkheid om alle tijd te nemen om er achter te komen wat het mooiste, beste en fijnste bed is voor mijn klant. In de juiste prijsklasse. Natuurlijk word ik er blij van als mijn klanten me vertellen dat ze blij zijn met hun mooie bed. En als ik dan ook nog terugkrijg dat ze er werkelijk beter van zijn gaan slapen….. dan is mijn missie geslaagd.

Spreekt deze weg naar jouw nieuwe bed je aan en wil je graag eens weten hoe ik jou kan helpen? Vul dan nu je gegevens in en ik neem vrijblijvend contact met je op!