Loading...

Door nauwe samenwerking met fabrikanten in Nederland en daarbuiten, kan ik je een keuze bieden uit een zeer ruim assortiment aan matrassen, bedbodems, ledikanten, hoofdkussens, boxsprings, bedtextiel en slaapkamermeubels. Ik heb een zorgvuldige selectie gemaakt van leveranciers, zodat je zeker bent van een hoogwaardig product, een goede service en uitstekende garantie.

“Ik zorg voor het product dat precies bij je past”

Graag maak ik samen met jou een inventarisatie van je wensen. Via deze website kun je contact met mij opnemen, maar bellen mag natuurlijk ook. Bij je thuis bekijken we de mogelijkheden. Daarbij kijken we ook naar jouw slaaphouding; hoe je ligt, of je een rustige slaper bent of juist iemand die in de slaap veel beweegt. En welke smaak jij hebt; goed slapen mag immers ook mooi zijn. Heb jij je keuze gemaakt, dan regel ik de rest. Zo nodig bezoeken we samen de toonzaal van de betreffende fabrikant, zodat je ook nog even kunt ‘proefliggen’ op het bed van je keuze.