Oktober is de woonmaand, de maand waarin de gezelligheid van de lange avonden buitenshuis worden verruild voor knusse avonden binnenshuis. We krijgen zin om onze inrichting van het huis weer helemaal in najaarssferen te brengen.

Oktober woonmaand

Ooit werd oktober omgedoopt tot woonmaand om de meubelbranche een extra boost te geven. De omzetten bleven in die maand erg achter op de rest van het jaar. Het was begin jaren negentig. Ik was nog piepjong en begon met mijn eerste bijbaantje in een beddenspeciaalzaak. Ik was meteen verkocht! Slapen werd mijn toekomst.

Persoonlijk Slaapadvies aan huis.

Het waren de jaren waarin ik de basis legde voor mijn bedrijf nu. Het is met mij meegegroeid. Persoonlijk Slaapadvies aan huis. Bijgeschaafd zodat het helemaal past bij wie ik ben en waar ik voor sta. Samen kijken hoe we het slaapcomfort kunnen verbeteren. Uitzoeken waar klachten vandaan komen. Bekijken hoe het slaappatroon er uitziet. Luisteren en meedenken.

Droombaan

Toen wist ik nog niet wat ik nu weet. Ik heb een droombaan! Lekker slapen is zo belangrijk! Er zijn zoveel mensen die heel slecht slapen terwijl ze zich er niet van bewust zijn dat er oplossingen zijn zonder dat je naar medicatie hoeft te grijpen.

Vang je droom!

Het is mijn droom om veel meer mensen te mogen helpen bij het vinden van het bed dat écht bij hen past! Voor mij is oktober de maand waarin ik plannen maak voor de toekomst, mijn wensen uitspreek en even extra stilsta bij mijn dromen. Waar droom jij van?