Slapen op vakantie: een droom of toch een nachtmerrie?

Nog een paar weekjes geduld en Nederland mag weer op reis. Je bent actief in de buitenlucht, vangt de vroege zonnestralen en telefoon en tablet blijven uit. Je leest, wandelt, luiert aan zee en denkt vooral niet aan het werk. Voert goede gesprekken om vervolgens ontspannen onder je dekbed te kruipen. Allemaal ingrediënten voor een optimale nachtrust zou je zeggen.

Toch gaat deze spreekwoordelijke vlieger niet voor iedereen op. Het matras is veel te hard, het kussen te zacht. Het krakende ledikant is te klein en tegen de ochtend zweet je zowat de tent uit. Na de tweede nacht begin je weer te verlangen naar je eigen lekkere bedje. In dat geval kan ik je alleen maar de tip geven om voortaan je eigen hoofdkussen mee te nemen. Dit kan al veel helpen om beter te slapen op vakantie.

Maar….. ben jij nu juist degene die tot ieders verbazing eindelijk een hele nacht heeft doorgeslapen? Je bent niet wakker geworden met die zeurende pijn in je rug of nek? En eigenlijk heb je ook helemaal niet zo veel liggen woelen en draaien als thuis? Grote kans dat je dan echt toe bent aan een nieuwe boxspring, een ander matras of fijn hoofdkussen. Zal ik je helpen bij het vinden van jouw droombed zodat je ook thuis voortaan iedere nieuwe dag vol energie kunt beginnen?

Meer weten over lekker slapen en vol energie aan je dag beginnen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend Persoonlijk Slaapadvies.

Karine van Helvoort
Persoonlijk Slaapadvies