Natuurlijk Slapen onder mais?

Wie op zoek is naar een nieuw dekbed met een natuurlijke vulling denkt al snel aan wol of dons. Toch is er veel meer keuze.

Maïs bijvoorbeeld!

De vulling van dit dekbed is gemaakt van een biologisch afbreekbare vezel uit het zetmeel van de maiskorrel. Voorzien van een 100% katoenen satijngeweven tijk.

Soepelvallend, licht in gewicht, wasbaar en een uitstekend vochtopnemend -en warmteregulerend vermogen. Kortom: Ideale eigenschappen voor een aangenaam slaapklimaat en… milieubewust geproduceerd.

Ieder mens slaapt op zijn eigen manier. De een draait zich graag helemaal in het dekbed terwijl de ander het heel snel warm heeft.  Je kunt kiezen voor ieder je eigen dekbed. En er is ook een mogelijkheid om samen onder een groot dekbed te slapen terwijl je toch allebei een andere warmtebehoefte hebt. Er zijn zware dekbedden en er zijn juist hele lichte dekbedden. Geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie en wasbaar.

Ook bij de aanschaf van een dekbed is het belangrijk om uit te gaan van je eigen wensen. Ieder vulmateriaal heeft weer andere eigenschappen. Vind je het nu ook best een lastige opgave om tot een goede keuze te komen dan wil ik je daar graag bij helpen. Maak nu een afspraak voor een Persoonlijk Slaapadvies

Karine van Helvoort
Persoonlijk Slaapadvies