//Vol trots presenteer ik mijn nieuwe website

Vol trots presenteer ik mijn nieuwe website

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat ik werken vanuit een winkel verruilde voor een nieuw concept: Persoonlijk Slaapadvies! In plaats van verkopen vanuit een vaste collectie ga ik nu op zoek naar een nieuw bed waarbij deze zoektocht begint bij de klant thuis. Omdat er geen fysieke plek meer was waar de klant naartoe kon, was de website heel belangrijk om te laten zien wie ik ben en wat ik doe. Destijds is deze website gemaakt door MERK Vormgevers en zij hebben daarin precies gecreëerd wat toen perfect bij me paste.

In de tijd dat ik op deze manier werk ben ik er achter gekomen dat het nog leuker is dan verwacht. Ik vind het contact met de klant heel erg fijn en daarnaast wil ik ook heel graag op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in de beddenbranche. Ik bezoek mensen die op zoek zijn naar een nieuwe inrichting van hun slaapkamer. En ik help ook mensen die door lichamelijke klachten niet lekker meer kunnen slapen. Meestal kan dan een nieuw matras of hoofdkussen bijdragen aan een betere nachtrust. De samenwerking met Mensendieck -en fysiotherapeuten is de laatste jaren veel intensiever geworden en ik werk nu door heel het land.

Nu het tijd werd om te vernieuwen was het voor mij vanzelfsprekend om MERK Vormgevers weer de vrijheid te geven om me te verrassen. Dat is gelukt! Deze website is gemaakt met passie en we zijn heel trots op het resultaat.

Karine van Helvoort
Persoonlijk Slaapadvies

Door | 2018-06-27T10:19:08+00:00 25-06-2018|Nieuws|1 Reactie

Over deze auteur:

Eén reactie

  1. Toine van den Broek 26/06/2018 om 11:06 - Antwoorden

    Heel veel succes met jouw nieuwe website Karine! Fijn dat je er zo blij mee bent!

    Gr.Toine

Geef een reactie